Fan van werkvormen?

De langverwachte opvolger van Het Groot Werkvormenboek 1 is onlangs verschenen. Het tweede deel inspireert professioneel Nederland met 120 nieuwe werkvormen én kennis over het ontwerpen van een goed programma.

Werkvormen spelen een belangrijke rol bij het realiseren van verandering. Een goed gekozen werkvorm leidt namelijk niet alleen plezier maar brengt daarnaast elk individu in beweging, waardoor de gedroomde (cultuur)verandering echt een vlucht kan nemen.

Leren door te ervaren

Wij geloven in de kracht van leren door te ervaren en te doen. Daarom nodigen we je uit te komen experimenteren met nieuwe werkvormen en het ontwerpen van een programma tijdens de Inspiratieworkshops Werkvormen. In deze workshops nemen de trainers van 2KNOWHOW je in het volgende mee:

In de ééndaagse training faciliteren vul je niet alleen je rugzak met kennis en nieuwe werkvormen, maar is ook ruimte om uitgebreid te oefenen en casussen uit je eigen werkpraktijk in te brengen.

Behoefte aan grip op groepsdynamiek?

2KNOWHOW biedt daarnaast de intensieve vierdaagse master faciliteren aan waarin je – in aanvulling op bovenstaande – leert om grip te krijgen op groepsdynamiek. Je leert weerstand lezen, word je bewust van behoeftes van de groep en je krijgt handvatten hoe je lastige situaties kunt ombuigen tot leermomenten voor de groep. Daarnaast leer je de rollen en verantwoordelijkheden van de facilitator en opdrachtgever vanaf de start goed neerzetten.

In de vierdaagse master faciliteren is alle ruimte om onze kennis over faciliteren onderdeel te maken van jouw DNA. Deze master de kers op de taart om bijeenkomsten van A tot Z te begeleiden!

Schrijf je in!

Iedereen kan zich inschrijven voor bovenstaande trainingen. Wil je een training incompany organiseren of heb je andere vragen? Neem dan contact op via anna.stutje@2knowhow.nl. Wil je je direct inschrijven? Dat kan via de website www.2knowhow.nl.